Tillbaka på banan!

Preimiärmilen imorgon!

Överansträngningen i låret gjorde att denna träningsvecka blivit väldigt begränsad. Mån-ons har jag istället tränat alternativt med styrka och roddmaskin. I onsdags kändes det dock bättre och var dessutom hos sjukgymnasten då. Igår provade jag att springa och det kändes bra! De vart 13km lugn jogg (typ 4:45 fart) och 2 lätta kontrollerade tusingar (snitt typ 3:29).

Nu blir det preimiärmilen imorgon! Min obligatoriska (nästan iallafall) vilodag inför tävling tummade jag inte på trots den dåliga träningsveckan. Personbästa känns ju som det minsta jag kan begära men vi får se hur det känns. Bara låret fortsätter kännas bra både under och efter loppet så ska jag vara väldigt nöjd. Då hoppas jag kunna dra upp mängden på riktigt igen nästa vecka! Att ligga på 13+mil varje vecka framöver nu hade ju varit något!

Idag kom också nya löpargrejer ifrån Salming! Riktigt najs grejer alltså! Ni lär ju få se mer bilder på dessa framöver. Allt passade och snyggt som tusan var det också! Skriver som sagt mer om det vid något senare inlägg.

Som sagt preimiärmilen imorgon. Ska bli kul och se hur formen är! Milen är distansen där allt började och känns lite helig på något sätt. Vad man gör på milen visar så tydligt på något sätt vart man står som löpare (andra faktorer spelar såklart också in). De har ju utlovat en isfri bana så det känns ju lovande. Hoppas att vädret är skönt och man inte behöver trängas i starten allt för mycket bara! Nån form av sammanfattning av loppet kommer imorn. Hörs då!

//Lukas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.