Premiärmilen!

Premiärmilen i ett kallt och blåsigt Stockholm

De kändes som att inget skulle kunna gå fel idag. Låret var bra igen och jag har sett till de senaste månaderna haft otroligt bra träning i benen. Med tanke på det så var dagens lopp defenetivt ett misslyckande.. Min sluttid blev: 35:36. En tid jag hade jublat över för 4 månader sen men nu kändes det otroligt medelmåttigt.

Jag kan ju ändå trösta mig med att det ändå blev personbästa. Med 6 sekunder men ändå. Många jag snackade med hade klockor som visade att banan var typ 150 meter längre än 10km. Det gjorde även min klocka men jag antar att de är ganska noga med att kontrollmäta banan.

Arrangörerna hade utlovat en isfri bana och de lyckades dem nästan hålla också. Däremot var det väldigt lerigt på grusvägarna vilket man tappade en del fart av. Sen ställde jag mig alldeles för långt bak vid starten också märkte jag. Sprang om folk hela tiden och vart nog inte omsprungen en enda gång.. Att det blev personbästa gör ju att jag iallafall fortsättar att utvecklas i rätt riktning. Jag ska försöka få till minst ett till 10km lopp nu snart och då ska jag gå under 35 minst!!

Lerigt, trångt, kallt, ja ursäkterna för ett (enligt mig) misslyckat lopp är många. Något jag däremot verkligen inte kan skylla på är skorna! Provade nämligen mina nya Salming Speed idag! Lite vågat kanske att första passet i nya skorna blev en tävling men skorna satt fint och var otroligt sköna. Finns inget att klaga på alls där! Lägger en bild på mina Salming Speed (de blågula) och resten av grejerna jag fick av Salming här under! Hörs.

// Lukas

En kommentar till “Premiärmilen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.