Halloj!

De var ett tag sen!

Träningen fortsätter att gå okej, jag får till hyfsade pass men kommer inte riktigt upp i den nivå jag önskar på grund av skadekänningar. Har känt av lite i knät och nu senast i vaden. Men som sagt så har jag ändå kunnat träna på hyfsat och aldrig fått några längre avbrott. Om inte annat så har jag iallafall kunnat köra lite alternativt.

Något som ändå visar att formen är god är att jag har fått till två riktigt lyckade intervallpass de 2 senaste veckorna. Båda var inomhus på bana i Västerås i Westinghouse Arena. Det första passet var 20x500m där jag snittade 1.35 på intervallerna (3:10 fart). Det andra passet var igår då jag körde 12x1000m och snittade 3:21. Idag vart det en dag fylld av alternativträning. Det blev både crosstrainer, roddmaskin och cykel. 30 min av varje. Imorgon blir det ett rejält långpass om kroppen håller. Annars får det väl bli cyklel eller nått sånt imorgon igen…

Börjar verkligen bli taggad inför Stockholm Marathon nu alltså! Känns som jag kollar gamla marathonvideos på youtube varenda dag. Mindre än 2 månader kvar nu! Dessutom så ska jag ju göra en mara innan det också. Det är Atea Mälarmarathon i Västerås som är den 21e april om jag inte minns fel. Det blir mest som en prövning inför ”riktiga” maran, men ändå! Det var allt för den här gången, hörs!

//Lukas

En kommentar till “Halloj!”

  1. Den sista intervallen när du körde 12x1000m imponerade, att du klarade springa på 3.11,4. Det visar på att du kommer få bra resultat när tävlingsrutinen och värmen kommer under vår och försommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.