Har startat youtubekanal!

Var ett tag sen sist! Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket är väl främst för att jag helt enkelt inte tagit mig tiden till att blogga. Har dock lite som ligger på utkast men inget har känts tillräckligt bra för att publicera. Det har inte heller hänt jättemycket löpmässigt värt att nämna. 

Jag tog en lugn period efter höstrusket och försökte bli av med mina höft och ljumskproblem. Det fungerade okej. Det blev bättre men problemen är inte helt borta än och jag tränar inte de volymer jag skulle vilja. Jag har dock kunnat träna på kontinuerligt ändå och formen känns för tillfället ganska bra. Tanken är att köra några inomhuslopp och om jag får till det kan det nog bli några personbästan på de kortare distanserna. Det kommer förhoppningsvis ett längre inlägg snart gällande mina mål och tankar inför 2020. 

Något som däremot hänt sen sist är att jag har startat en youtubekanal! Den har jag startat ihop med en annan löpare som heter Emilia. Huvudtemat på kanalen är löpning men vi kommer ha ett humoristiskt innehåll med fokus på roliga utmaningar med mera kopplat till löpning. De seriösa tävlingsrapporterna med tider, reflketioner osv kommer att hållas kvar här på bloggen. Våran första video hittar ni här som heter “ÄTER 10 000KCAL OCH SPRINGER 10 000m”. Kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja se på kanalen och gå såklart gärna in och prenumerera. Hörs! 

//Lukas 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.